Direct naar de inhoud.

Emotioneel afscheid van VVV coördinator Nathanja Mulder

Foto: Peter Panneman
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – (door Peter Panneman) – Nathanja Mulder nam maandag-morgen met koffie en gebak informeel en emotioneel afscheid van haar relaties. Per 1 december legt Mulder haar functie als VVV coördinator neer. Zo’n 4,5 jaar geleden kreeg ze van het Veenkoloniaal Museum de kans om iets op te bouwen in een regio waar ze hart voor had, de Veenkoloniën. In de afgelopen jaren zijn er diverse toeristische producten ontwikkeld. Zo werd er jaarlijks een recreatiekrant en diverse fiets-en wandelkaarten uitgebracht.

“Het is dan ook met enige weemoed in mijn hart dat ik mijn ontslag heb ingediend. Ik ben een pionier en iemand die zich met hart en ziel ergens voor wil inzetten en die wil bouwen. En ik ben na wikken en wegen en na bevestiging tot inzicht gekomen dat er in mijn hart een niet meer te ontkennen roep is naar iets heel anders. Bovendien heb ik onlangs de 4-jarige Evangelische Toerusting School afgerond en ben ik nu officieel assistent Kerkelijk Werker. Daarbij heb ik passie om mensen, en tieners in het bijzonder, te laten weten dat ze geliefd en waardevol zijn. Hoe dit alles vormt krijgt en in welk vat het gegoten wordt weet ik nog niet. Ik maak met deze stap een sprong in het diepe maar ik zie er tegelijkertijd ook reikhalzend naar uit”, aldus Mulder.

Nathanja Mulder draagt het stokje over aan opvolgster Elleke van der Molen uit Veendam die per 1 januari 2017 aan zal treden als coördinator van VVV Veenkoloniën. [ Peter Panneman ]

Nathanja kan prachtig zingen. Dat bewees ze al eens een keer in ons radioprogramma S-Express bij RTV1. Kijk en luistert u hier na een ‘oude’ opname van vóór de fusie. Na 2 minuten begint de opname met Nathanja..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-