Direct naar de inhoud.

Vrijwilligersavond NNTTM druk bezocht

  • door:
  • op:
Noord Nederlands trein en tram museum
Noord Nederlands Trein en Tram Museum

ZUIDBROEK – Traditiegetrouw was er afgelopen zaterdagavond weer de jaarlijkse personeelsavond voor de vrijwilligers van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Een recordaantal van 44 medewerkers bezocht deze avond. De groeiende groep vrijwilligers werd door vice-voorzitter Rowin Penning bedankt voor de inzet voor het spoorwegmuseum. Ook werd een deel van de plannen van 2017 gepresenteerd. Aansluitend werd een heerlijke warme maaltijd geserveerd. Onder de aanwezigen was een aantal nieuwe vrijwilligers.

Nieuwe medewerkers
De jaarlijkse bijeenkomst begon in 2001 als initiatief van de (toen) vijf vrijwilligers. Afgelopen zaterdagavond waren er maar liefst 44 mensen aanwezig. En toch is dat nog niet genoeg. Vooral voor de receptie, catering en de rol van suppoost wordt nog voortdurend gezocht naar nieuwe mensen.

Ieder weekend zorgen vrijwilligers van het museum voor een vriendelijke ontvangst, een heerlijke kop koffie of een rondleiding door het museumstation.Ook komend weekend is het museum geopend. U kunt dan de expositie ‘Blik op het Spoor’ bekijken. Bovendien is op zaterdag het museumdepot geopend.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal