Direct naar de inhoud.

Fenomeen Purper binnenkort in Geert Teis

purpers-vier-jaargetijdenSTADSKANAAL – PURPER keert terug naar het theater. Drie belangrijke namen uit de PURPER geschiedenis, Frans Mulder,Alfred van den Heuvel en Erik Brey, geven hiermee gehoor aan de steeds terugkerende vraag: “Waarom doen jullie het niet nog één keer?”.

In het multi-talent Diederick Ensink hebben zij hun ideale vierde man gevonden. Samen brengen zij komend seizoen PURPER’s vier jaargetijden. Een voorstelling door vier heren in een rok, dat wordt feest! Op donderdag 15 december om 20.00 uur is PURPER’s vier jaargetijden te zien in Theater Geert Teis. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 25,00.

Voor de mannen Frans, Alfred en Erik was PURPER voltooid verleden tijd. Echter vraagt het publiek om cabaret, mooie liedjes en vertrouwde namen en gezichten. Kortom: ze willen PURPER terug op de planken. Dit heeft ervoor gezorgd dat de mannen toch hun handen ineen hebben geslagen. Ze keren kort en hevig terug naar het
theater, net zoals de vorige seizoenen. Het belooft een avond vol zang en cabaret, waarbij een paar ‘gouwe ouwe’ niet ontbreken!

Geschiedenis
De geschiedenis van PURPER begint in 1980 wanneer Erik Brey met Haye van der Heijden de groep opricht. Nadat korte tijd later Frans Mulder erbij komt en de eerste successen een feit zijn, blijft PURPER jarenlang van onschatbare waarde voor de theaterwereld. Gedurende deze jaren wisselt de groepssamenstelling geregeld, met Frans Mulder en Erik Brey als vaste leden.

Vele grote namen, waaronder Jos Brink, Angela Groothuizen, Karin Bloemen en Jon van Eerd, zijn eerder onderdeel geweest van de PURPER formatie. Zanger, acteur en
instrumentalist Diederick Ensink maakt dit theaterseizoen voor het eerst deel uit van het gezelschap.

Praktische informatie
Meer informatie over PURPER en PURPER’s vier jaargetijden is te vinden op www.purper.eu. Tickets voor PURPER’s vier jaargetijden in Stadskanaal zijn verkrijgbaar via de website van het theater: www.theatergeertteis.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-