Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kom jij het team van de Dierenambulance versterken?

Dierenambulance redt aalscholver

(Foto: dierenambulance redt Aalscholver; archief RTV1))

STADSKANAAL – Stichting Dierentehuis Ter Marse aan de Stelmaker 10 in Stadskanaal is op zoek naar enthousiaste vrijwillige medewerkers voor het team Dierenambulance. De ambulance is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, paraat en haalt gewonde en zwervende dieren op in het verzorgingsgebied.

Profiel
Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs-B, heb je affiniteit met dieren en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Neem dan contact op met het Dierentehuis. Wie weet is deze functie jou op het lijf geschreven.

Taakomschrijving:
Het vervoeren van zwerf- en/of gewonde dieren. De werkgebieden zijn de gemeenten Stadskanaal, Vlagtwedde, Borger-Odoorn en Hoogezand-Sappemeer. De diensten bestaan uit minimaal 24 uur en maximaal 48 uur aaneengesloten op basis van oproep. De dienstdagen zijn in overleg en je woont in een straal van maximaal 15 kilometer van het asiel.

Dieren Ambulance

Dierenambulance
Stichting Dierentehuis Ter Marse heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied. In 2014 kreeg het dierentehuis twee nieuwe ambulances van Stichting Dierenlot.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een gesprek? Dit kan via e-mailadres: dierenopvang@hetnet.nl t.a.v. A. Jansen of telefonisch: 0599-614905.

Kijk voor meer informatie op www.dierenasielstadskanaal.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.