Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder Frits Alberts bedankt mantelzorgers

2016-12-01-uitreiking-mantelzorgwaarderingBORGER – Wethouder Frits Alberts heeft op donderdag 1 december een aantal mantelzorgers in de gemeente Borger-Odoorn bezocht. Hij deed dat om zijn waardering uit te spreken en een cadeaubon uit te reiken.

De gemeente Borger-Odoorn stelt de inzet van mantelzorgers zeer op prijs. Zo’n 600 mantelzorgers die zich bij de gemeente hebben aangemeld, ontvangen daarom begin december een cadeaubon ter waarde van 50 euro. Alle inwoners van Borger-Odoorn die al 3 maanden of langer minimaal 8 uur per week vrijwillig zorg verlenen aan iemand in hun omgeving, komen hiervoor in aanmerking.

Contact
Met de mantelzorgwaardering probeert de gemeente ook om de mantelzorgers in Borger-Odoorn beter in beeld te krijgen. Op die manier kunnen ze betere ondersteuning krijgen en met elkaar in contact komen. Welzijnsorganisatie Andes en het Contactpunt Mantelzorg (CPM) verstrekken de mantelzorgwaardering in opdracht van de gemeente Borger-Odoorn.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.