Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gladheid zorgt voor ongelukken

ambulance-close-up-spoed-hulpdiensten-112-.groot_GASSELTERNIJVEEN – Een automobiliste raakte zondagmorgen rond 06.30 uur van de weg op de Gasselterboerveenschemond vlak bij Gasselternijveen. Door de dichte mist en de gladheid schoof ze met een bestelbus rechtdoor toen ze de Dideldomweg wilde oprijden. De bestelbus belande hierbij in een greppel. De bestuurster kon zelf uit de auto komen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Ook in Emmen was het raak. Verschillende auto’s glibberden hier vanochtend van de weg op de Emmerhoutstraat. Daarbij raakte een van de betrokkenen gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen was het plaatselijk erg glad. De auto’s raakten allemaal afzonderlijk van elkaar, in een bocht, van de weg.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.