Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kids Praise kerstshow in Stadskanaal

poster_kidspraise2016STADSKANAAL – Zaterdagmiddag 17 december is er een Kids Praise in sportcentrum Bruinsma te Stadskanaal (Navolaan 32). Een evenement dat na tien jaren vorig jaar is terug gekeerd in Stadskanaal. Organisatoren Marije Koster en Sanne Hilberts zaten vroeger als kind zelf in het kinderkoor van de Kids Praise en vonden dat dit evenement echt weer terug moest komen.

En dat is gelukt! Na het succes van vorig jaar waarbij het kerstfeest is gevierd met ongeveer 200 kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s keert ook dit jaar dit mooie kerstevenement terug. Met behulp van natuurlijk veel muziek, plezier en enthousiasme zullen de kinderen een onvergetelijk kerstfeest beleven! Het thema is ‘het beste kerstkado’. Kaartjes voor dit evenement zijn te koop bij de Evangelische Boekwinkel in Stadskanaal, maar kunnen ook gewoon op de dag zelf aan de deur worden gekocht. De kaartjes kosten 2 euro per persoon. Het feest begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 15.45 uur.

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.