Direct naar de inhoud.

Theater Geert Teis en de Op-StapBus gaan samenwerken

  • door:
  • op:

Geert TeisSTADSKANAAL – Mensen van 55 jaar en ouder die houden van theater kunnen vanaf nu met de Op-StapBus naar Theater Geert Teis in Stadskanaal. De bus haalt de mensen van huis op en brengt ze na de voorstelling weer thuis. Het theater maakt een selectie van voorstellingen waaruit men kan kiezen. Deze  worden in de tweemaandelijkse brochure van de Op-StapBus opgenomen. Mensen geven aan naar welke voorstelling ze willen gaan en betalen één bedrag voor de voorstelling, een kop koffie vooraf, een pauzedrankje en het vervoer. U leest er dus meer over in de brochure van de Op-StapBus.

Plaatsen

De Op-StapBus is een regionale dienst voor 55 plussers en is actief in de gemeentes: Oldambt, Bellingwedde, Vlagtwedde, Menterwolde, Veendam, Pekela en Stadskanaal. Tweemaandelijks komt er een brochure bij de mensen thuis die lid zijn van de Op-StapBus met de uitjes van die twee maanden erin vermeld. Je kunt op internet de Op-StapBus vinden voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-