Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gezelligheid en Moonlight Shopping in Stadskanaal

MoonlightshoppenSTADSKANAAL – Na het heerlijk avondje van Sinterklaas, richten de centrum ondernemers van Stadskanaal zich op de komende kerstdagen. Op zaterdag a.s. zal hiermee een begin worden gemaakt in de Beneluxlaan. Traditiegetrouw luiden de Noszelie Singers dan de Kerstdagen in.

Vanaf 13.00-tot 16.00 uur kunt u het Shantykoor vinden in het gebouw naast het pand van Univé aan de Beneluxlaan. U kunt genieten van  zang, een glaasje Glühwein, u aangeboden door de Kerstman en beschikbaar gesteld door Jumbo Supermarkten aan de Westermarke. Naast zeemansliederen en Shantys, zal het koor ook kerstliederen zingen.  Lunchcafé Mokka`s is vertegenwoordigd met koffie en warme chocolademelk.

Vrijdag 16 december is er dan weer het gezellige shoppen bij Moonlight. De winkels in het centrum zijn dan extra lang open.  Verder is er koopzondag op 18 december en zijn er koopavonden op donderdag 22 en vrijdag 23 december.  De Centrum Winkeliers nodigen het winkelende publiek van harte uit een bezoek te brengen aan het gezellige winkelcentrum.

[ingezonden door de centrum winkeliers ]

logo centrum winkeliers Stadskanaal

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.