Direct naar de inhoud.

Gezellige middag voor gasten Zonnebloem Stadskanaal

  • door:
  • op:

eendracht zonnebloemSTADSKANAAL – De gasten van de Zonnebloemafdeling Stadskanaal hebben op zaterdag 10 december weer volop kunnen genieten van een gezellige, muzikale middag.

De Zonnebloem had voor deze middag het duo Wim & Miranda uit Onstwedde uitgenodigd. Dit duo treedt vaak op en heeft veel succes met hun allround repertoire, waaronder veel meezingers voor de gasten.

De Eendracht in Stadskanaal was weer goed gevuld met de gasten, rollators en rolstoelen. Na de koffie met cake werd de middag geopend door de voorzitter Gerrit Schuil. De stemming zat er al snel in! Zeker ook door de herkenbare liedjes, die het meezingen gemakkelijk maakten.

Tijdens de pauze werden de gasten getrakteerd op hapjes en drankjes. Ook de advocaatjes met slagroom vonden weer gretig aftrek. De vrijwilligers hadden het weer prima voor elkaar. Na de pauze werd er nog flink gezongen en meegedeind met soms “de handjes de lucht in”.

Kerstdiner
De ruim 100 gasten hebben mede dankzij de vrijwilligers weer kunnen genieten van een zeer geslaagde activiteit. Binnenkort gaat er ook een groep gasten van de Zonnebloem Stadskanaal genieten van een heerlijk Kerstdiner, mede mogelijk gemaakt door de Jumbo in Stadskanaal.

Over de Zonnebloem
De Zonnebloem afdeling Stadskanaal is al meer dan 40 jaar een bloeiende vereniging met op dit moment 300 gasten en 30 vrijwilligers. Ook zijn er 500 leden die donateur zijn van “de Zonnebloem” afdeling Stadskanaal,



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal