Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stoom en gluhwein bij Museumspoorlijn STAR

winterritten-museumspoorlijn-starSTADSKANAAL/VEENDAM – De sfeer van kerst, stoom en winter proeven? Dat kan op zondag 18 en woensdag 28 december. Dan rijdt de stoomtrein weer van Stadskanaal naar Veendam. Geniet onder het genot van glühwein en stoom van de rit door het winterse landschap!

Traditiegetrouw wordt het rijseizoen bij Museumspoorlijn STAR afgesloten met stoomtreinritten in december. In onze verwarmde en verlichte rijtuigen is het heerlijk genieten van de rit op de grens van Groningen en Drenthe. We rijden in december nog op twee dagen, op zondag 18 december en woensdag 28 december.

Zondag 18 december: Kerstritten naar de Kerstmarkt in Veendam
Op zondag 18 december rijdt de stoomtrein volgens een speciale dienstregeling naar Veendam. Daar kunt u de sfeervolle kerstmarkt in het centrum bezoeken. De treinen vertrekken om 12.15, 14.35 en 16.30 uur uit Stadskanaal en om 13.25, 15.30 en 17.30 uit Veendam.

Woensdag 28 december: Eindejaarsritten
De laatste rijdag van het seizoen 2016 is op woensdag 28 december. Stomend gaan we het jaar uit! Ook op deze dag rijdt de stoomtrein ook weer drie keer tussen Stadskanaal en Veendam. De treinen vertrekken om 10.45, 13.30 en 15.50 uur uit Stadskanaal. Vanuit Veendam om 11.55, 14.45 en 17.00 uur.

Reserveren voor deze ritten is niet nodig. Kaartjes zijn te koop bij de loketten in de stations Veendam en Stadskanaal. Meer informatie over de dienstregeling is te vinden op onze website: www.stadskanaalrail.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.