Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Thijs Pot in the battles bij The Voice of Holland

Thijs PotSTADSKANAAL – Aanstaande vrijdag 16 december battled de 18-jarige Knoalster Thijs Pot tegen een medekandidaat van team Guus Meeuwis in het RTL 4 programma The Voice of Holland.

Na zijn blind audition, waar de coaches Sanne Hans en Guus Meeuwis voor Thijs draaiden, koos Thijs voor team Guus en werd Thijs toegevoegd aan zijn team. Iedere coach mag slechts 7 talenten meenemen naar The Knockouts.

In Ziggo Dome
Alle talenten van team Guus stonden op 2 en 3 december in het voorprogramma van het winterconcert “Groot, met een zachte G…!!!” in een uitverkocht Ziggo Dome. Voor een uitzinnige menigte zong Thijs het nummer “When i was your man” van Bruno Mars. “Een onvergetelijke ervaring om voor 17.000 mensen te mogen zingen”, aldus het 18-jarige talent.

Hechte band
“De onderlinge band met de teamleden is bijzonder hecht geworden en er zijn vriendschappen voor het leven ontstaan”. Dat uitte zich in het Ziggo Dome in een fantastisch gezamenlijk slotoptreden met het nummer “Can’t stop the feeling” van Justin Timberlake.

Vrijdag 16 december om 20.30 uur bij RTL4 is te zien of Thijs de volgende ronde haalt.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.