Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto van talud bij Nieuwe Pekela

Archieffoto: M. Dol - RTV-S

Archieffoto: M. Dol – RTV1

NIEUWE PEKELA – Op de N366 bij Nieuwe Pekela is zondagavond een auto van de weg geraakt. De auto kwam vanuit de richting Stadskanaal en is door onbekende oorzaak in de berm geraakt. Hierbij schampte de bestuurder een aantal bomen en kwam halverwege het talud tegen een boom tot stilstand. Hulpdiensten waaronder de brandweer Pekela waren snel ter plaatse.

De bestuurder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De N366 is gedurende de hulpverlening en de berging enige tijd afgesloten geweest. In het verleden zijn er al diverse ongelukken geweest op viaduct gedeelte over Nieuwe Pekela.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.