Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Boetiek Armslag mede winnaar Provinciale Vrijwilligersprijs

Boetiek Armslag Stadskanaal

Boetiek Armslag Stadskanaal

GRONINGEN/STADSKANAAL – Blijdschap tijdens de uitreiking van de Provinciale Vrijwilligersprijs 2016. Deze gaat naar de Vereniging Dierenambulance Groningen, Boetiek Armslag uit Stadskanaal en de Kinderspelweek Zuidhorn. De winnaars werden afgelopen maandagavond in het provinciehuis bekendgemaakt en kregen elk 3000 euro.

De vrijwilligers van de Kinderspelweek houden elk jaar een spelweek voor 170 kinderen. Boetiek Armslag is een winkel voor minima uit Stadskanaal. Andere genomineerden waren Het Hamelhuys in Groningen, De Rode Kruis Studentendesk Groningen en lokale omroep RTV Westerwolde uit Vlagtwedde.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.