Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zes maal goud voor judoka’s TRJ Oost Groningen

Linn Koster op 1

HOOGEVEEN – Afgelopen zaterdag werd er in Hoogeveen op de gloednieuwe locatie Activum het 33e kersttoernooi door judo vereniging Hoogeveen georganiseerd. Op dit toernooi met meer dan 700 deelnemers verdeeld over twaalf matten wisten de judoka’s van TRJ Oost-Groningen zich prima staande te houden. Er werden dan ook veel prijzen gewonnen en deze werden geheel in stijl door de kerstman omgehangen. Een mooie afsluiter voor 2016.

Goud was er voor: Heleen Pool, Dion Willems, Linn Koster, Alexander Christov, Milan Grave en Kaloyan Christov.  Zilver was er voor: Savannah Luttje, Luna Arends en Caylan Wering. Brons was er voor: Olaf Banus, Cindy Oost, Erik Pool, Esmee Vos en Mike Oost.

Coach Ronnie Grave is zeer tevreden met de progressie en behaalde resultaten van alle judoka’s. Voor meer informatie, foto’s en drie gratis proeflessen in Stadskanaal, Winschoten, Ter Apel, Musselkanaal, Nieuw Buinen, Vlagtwedde en Finsterwolde kijk op: www.judotanrenjutsu.nl

[ingezonden]

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.