Direct naar de inhoud.

Joke en Hans Agterberg stoppen: Villa van Streek in Borger gaat sluiten

BORGER – Na vijf jaar Villa van Streek hebben Hans en Joke Agterberg besloten om te stoppen met de Villa. Ze hebben jaren met veel plezier de zaak gerund, maar het moment is gekomen om iets anders te gaan doen. Het was een grote wens van Hans en Joke om hun passie voor de omgeving op een brede manier te kunnen delen.

De brasserie was een goede manier om lokale producenten op de (menu)kaart te zetten. Puur en eerlijk eten is altijd het uitgangspunt geweest. Joke heeft veel plezier gehad in het zoeken naar producten met een goed verhaal en hoge kwaliteit voor de winkel. Nu is het tijd om andere dingen te gaan doen.

Het onderstaande persbericht is op hun website te lezen:

Vanaf januari 2017 gaat de Villa van Streek in Borger een nieuwe bestemming tegemoet. Na jaren plezier en onvergetelijke momenten zijn Joke en Hans Agterberg tot de keuze gekomen om te stoppen. Zij kijken met trots terug op de Villa van Streek die zij de afgelopen vijf jaar hebben vormgegeven.

“Geen echte horecaondernemers, middenin de economische crisis investerend en op zo’n leeftijd…….. en dan toch zo’n avontuur?!” ….. dat waren veel gehoorde uitspraken van omstanders en gasten hetgeen uiteindelijk uitmondde in respect en bewondering. Getuige de vele lovende reacties van gasten en recensenten zijn wij tot een gewaardeerde prestatie gekomen. De combinatie brasserie, winkel en tuin maakten de streek letterlijk en figuurlijk zichtbaar en proefbaar. Iets waar mensen uit de streek graag trots op zijn en gasten mee willen kennismaken.

Het gebouw is prachtig gerenoveerd en beschikt over een heerlijke tuin en ligging.

Wonen, kantoor, winkel, horeca, een praktijk…….. het kan er allemaal. Er zijn geïnteresseerden, belangstellenden kunnen zich melden.

Joke en Hans: “We hebben gedaan wat wij graag wilden doen en hebben er erg van genoten. Gasten verwennen en iets bijzonders bieden. Deze vijf jaren hebben ons veel gebracht waar we trots op zijn!”

Tot de jaarwisseling kunt u nog een keer komen genieten van de winterkaart en de kerstkaart van de Villa.

Zie voor de openingstijden en reserveringen www.villavanstreek.nl

Joke en Hans Agterberg

(Bron: Villa van Streek / PrachtigBorger)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-