Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Midwintergala Lions Club: € 32.625,35 voor Warchild

Victor Reinier toont zich zeer verguld met de opbrengst van ruim 32.000 euro (foto: Bert Buiring)

VEENDAM/ZUIDBROEK – Het Midwintergala van de Lions Club Veendam dat op woensdag 21 december werd gehouden, heeft maar liefst € 32.625,35 opgeleverd. De cheque met dit bedrag werd aan het eind van de avond overhandigd aan de bekende filmacteur Victor Reinier (o.a. Baantjer, Flikken Maastricht), die optreedt als ambassadeur van Warchild.

Warchild besteedt het geld via het project Team Up aan gevluchte kinderen die op dit moment in Nederland verblijven. Het is een feit dat deze kinderen na een zeer stressvolle periode behoefte hebben aan structuur, stabiliteit, veiligheid en ontspanning. Warchild heeft ten bate van dit project voor sport- en spelactiviteiten de handen ineengeslagen met Unicef Nederland en Save the Children.

Het bedrag van ruim 32.000 euro werd bijeengebracht via verschillende acties, uitmondend in een feestelijk Midwintergala in de Eurohal in Zuidbroek dat werd bijgewoond door 350 gasten. Presentator van de avond was Arno van der Heijden.

De Lions Club in Veendam ging hiervoor samenwerking aan met Stichting Ruitersport Noord-Nederland, dat deze weken het Internationaal Indoor Concours Hippique houdt op deze locatie.

Aan het Midwintergala werd meegewerkt door de Majestic Dance Company, de Winkler Prins Harmonie, Dameszadelclub Fleurop, de coverband Casino Royale XXL en als klap op de vuurpijl Edsilia Rombley die de Eurohal tijdens haar optreden omtoverde in een heuse concertzaal.

Hoofdsponsoren van het Midwintergala van de Lions Club Veendam waren InVraplus, TKP, de Mobacc Group, O&Ki Kindercentrum en Grand Café Java.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.