Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wedeka zoekt nieuwe directeur

Johan Hamster

Wedeka voorzitter Johan Hamster

STADSKANAAL / VEENDAM – Wedeka voorzitter Johan Hamster heeft laten weten dat het sociaal werkvoorzieningschap op zoek gaat naar één nieuwe vaste directeur. Wedeka stond de afgelopen vijftien jaar onder leiding van twee directeuren Johan Mug (algemeen directeur) en Jan Edzes (adjunct). De managers maakten Wedeka in de afgelopen vijftien jaar van een noodlijdend een winstgevend bedrijf. Mug en Edzes verlaten het schap echter begin 2017.

 

Vacature

Hamster: “ We hebben nu binnen het bestuur besloten dat we verder gaan met één directeur. Daarvoor is inmiddels een bureau ingehuurd dat op zoek gaat naar een geschikte persoon. Dit weekeinde staat de vacature al in de krant. We hopen dat de nieuwe directeur op 1 april 2017 kan beginnen.”

[Lees alles via DvhN]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Wedeka zoekt nieuwe directeur

  1. Richard Hummel

    Ik wil wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.