Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wonen met begeleiding van Sprank

Veldhorst

STADSKANAAL – Wil je zelfstandig wonen, maar heb je wel begeleiding nodig? Dan is dit appartement in Stadskanaal iets voor jou. Hier kan je zo zelfstandig mogelijk wonen, met hulp waar jij dat nodig hebt. Je mag er jezelf zijn, want het is je thuis!

Het appartement zit op de begane grond van Veldhorst, een locatie waar nu elf mensen met een verstandelijke beperking wonen. Het appartement heeft een woonkamer met keukenblokje, slaapkamer, een badkamer en een tuin. De woonkamer en keuken deel je met 5 huisgenoten. Je kan elke avond mee eten in de gemeenschappelijke woonkamer. Op beide groepen wordt 24-uurszorg gegeven, maar er is verschil in de mate van zelfstandigheid van de groepen.

Stichting Sprank

Gedreven door Gods liefde biedt Stichting Sprank zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. We bieden hen een veilig thuis in een christelijke omgeving. Zoals de woonbegeleiding in groepen, bij mensen thuis, op de dagbesteding of in het logeerhuis. Samen ontdekken we hoe zij betekenis willen geven aan hun leven. We werken samen met familie en andere mensen die bij de cliënt horen. Stichting Sprank is een landelijke stichting met ca. 500 cliënten en heeft een betrokken netwerk van ruim 700 vrijwilligers.

Is dit iets voor jou of iemand die je kent? We komen graag in contact. Meer informatie: www.stichtingsprank.nl/veldhorst, info@stichtingsprank.nl of 088-0070700

[ingezonden]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.