Direct naar de inhoud.

Twee inbrekers uit Veendam aangehouden

  • door:
  • op:

(F: politie.nl)
MUNTENDAM – De politie heeft donderdagavond rond 23:55 uur twee mannen uit Veendam aangehouden voor inbraak in een woning.

Een oplettende getuige hoorde lawaai bij een woning aan De Akkers waarvan hij wist dat de bewoners op vakantie waren. Hierop is direct via 112 de politie gebeld en zijn er meerdere agenten naar de woning gegaan.

De politie zocht in de woning m.b.v. een politiehond naar mogelijke inbrekers. Daar trof de diensthond twee verdachten aan die hierna zijn aangehouden. Beide Veendammers zijn overgebracht naar het cellencomplex en daar ingesloten voor nader onderzoek.

Kort voor de aanhouding van beide verdachten kwamen er meldingen binnen van inbraak en poging tot inbraak in twee woningen aan de Hendrik Werkmanhof in Veendam. De recherche bekijkt deze zaken en wat de mogelijke rol van beide verdachten hierin is.

Heeft u donderdagavond iets verdachts gezien in deze straat en nog niet gesproken met de politie? Dan verzoeken wij u om contact op te nemen via 0900-8844.

Verdachte situatie? Bel 112 bij spoed of heterdaad
U ziet iemand in uw buurt die met veel belangstelling bij verschillende huizen naar binnen kijkt. U voelt dat het niet klopt. Ook als u twijfelt, belt u de politie op 112. Want de politie komt liever een keer te veel dan te weinig. Dankzij uw tip kan de politie inbraken voorkomen. Wist u dat de politie 80% van de woninginbraken oplost dankzij oplettendheid van buren?

(Bron: politie.nl)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal