Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Moordenaar Varscha Mohansing wordt langer behandeld

WILDERVANK – De moordenaar van Varscha Mohansing (14) uit Wildervank moet nog twee jaar langer behandeld worden. Dat heeft de rechtbank in Groningen vandaag bepaald. De 50-jarige Krish J. werd in 2004 door het Gerechtshof in Leeuwarden veroordeeld tot tien jaar cel en tbs met dwangverpleging. Varscha werd in september 2002 dood aangetroffen in de badkamer van haar ouderlijke woning. Het meisje was gewurgd.

Proefverlof

Krish J. wordt sinds 2008 behandeld. Hij woont momenteel onder begeleiding van tbs-kliniek ‘De Rooyse Wissel’ in een appartement in Venray. Volgens een medewerker van de instelling wordt er momenteel gewerkt aan een geleidelijke terugkeer in de maatschappij. ‘Het streven is om over een jaar te beginnen met proefverlof. Misschien dat de behandeling op zijn vroegst over een jaar of twee beëindigd kan worden’, zegt zijn begeleider vandaag via de regionale omroep RTV Noord.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.