Direct naar de inhoud.

Oktoberfest Veendam zoekt miss 2017

  • door:
  • op:
Miss 2016 (F: Peter Panneman)

VEENDAM – (door Peter Panneman) De organisatie van het Indoor Oktoberfest gaat in 2017 zoeken naar een nieuwe “Miss Oktoberfest Veendam”. “Na het succes van afgelopen jaar is dat iets wat we zeker weer terug willen laten komen”, meld de organisatie. Vrij snel na het succesvolle Oktoberfest van afgelopen jaar maakten wij al bekend dat we ook volgend jaar weer het feest gaan organiseren. Dit zal plaats gaan vinden op zaterdag 7 oktober 2017, Sorghvliethal Veendam. En de zoektocht naar een nieuwe “Miss Oktoberfest Veendam” is hier onlosmakelijk aan verbonden volgens de organisatie.

Laura Meijer

“Ook zal dit betekenen dit dat wij afscheidt gaan nemen van Miss oktoberfest Veendam 2016”. Zoals Laura Meijer uit Wildervank zelf verteld begon deelname aan de verkiezing in februari van vorig jaar als een impulsieve actie, wat uiteindelijk uitliep op een geweldige ervaring. “In de periode dat ik “Miss Oktoberfest” was heb ik zoveel leuke dingen mogen doen en beleven” vertelde Laura. Met als hoogtepunt uiteraard het Indoor Oktoberfest. Zo stonden we o.a. met leuke activiteiten op diverse markten ter promotie van het Oktoberfest. Maar ook om ‘ronde miss’ te mogen zijn voor wielervereniging Stormvogels was een geweldige ervaring.

“In deze periode heb ik genoten van alles, de ontzettend leuke mensen waarmee je het feest tot stand brengt, de feestende bezoekers op de avond zelf en de gehele sfeer en gezelligheid er omheen”, aldus Laura. Houdt de Facebook-pagina Indoor Oktoberfest Veendam in de gaten voor meer informatie.

[Peter Panneman]



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal