Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwjaarsreceptie Stadskanaal met Knoalster van het Jaar

Genomineerden en Thijs Pot op het podium (F: Marc Dol RTV1)

STADSKANAAL – (videoflits) – Zanger en ‘The Blind Auditions’ held van ‘The Voice of Holland’ Thijs Pot mocht samen met Jasper Stuut de aftrap doen bij de gezellige nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stadskanaal. Vorig jaar afgeblazen door de ijzel dus dit keer ging de gemeente ervoor. In een bijna uitverkocht theater Geert Teis sprak Marcel Nieuwenweg vakkundig en luchtig met burgemeester Baukje Galama over gebeurtenissen van het jaar 2016.  Een jaar waarop Galama met gemengde gevoelens terugkijkt. Natuurlijk werd er ook naar voren gekeken want de komende jaren staan er veel dingen te gebeuren. Denk alleen maar aan de bouw van een gigantisch solarpark en aan de gemeentelijke herindeling. Stadskanaal is er klaar voor.

Knoalster van het jaar

Ook werd er voor de allereerste keer een verkiezing gehouden. ‘De Knoalster’ van het jaar.  Opgezet door redacteur Paul Abrahams van de huis aan huiskrant ‘de Kanaalstreek’. De genomineerden waren Deddy Kruize, Catharina Woortman, Jaap Duit, Jan Geert Sterenborg en Anita Sanders. De meeste stemmen werden uitgebracht op Deddy Kruize die haar baan als operatiekamer assistente in het Refaja heeft opgezegd om twee jaar als vrijwilligster te gaan werken op de Africa Mercy, het grootste particuliere ziekenhuisschip ter wereld.  Hier worden kinderen en volwassenen gratis geopereerd. Omdat Deddy zelf niet aanwezig kon zijn werd de prijs uitgereikt aan haar zus.

Na afloop was het nog even gezellig borrelen en netwerken voor de vele aanwezigen onder het genot van een warme snack die geserveerd werd door, niemand minder dan, Marc van Kempen van Hotel Stadskanaal.

Even een kijkje nemen op de receptie:

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.