Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hospice Veen en Wolden kan kiezen uit drie woonhuizen

Hospice Veen en Wolden

STADSKANAAL – Hospice Veen en Wolden hebben de optie uit drie huizen die te huur zijn aangeboden. De huizen staan allemaal in de buurt van locatieziekenhuis ‘Refaja’ van Treant ZorgGroep. Volgens hospice bestuurder Jaap Duit is één van de panden eigendom van een stichting en de andere twee huizen zijn van particulieren. Duit is bezig met het rond krijgen van voldoende financiën en kan daarom nu nog geen huurcontract afsluiten. Er is ruim twee ton nodig om een basis te leggen voor de start van het hospice. Duit en de initiatiefnemers van het hospice zijn wel erg blij dat er nu woon-mogelijkheden zijn dicht bij het ziekenhuis in Stadskanaal.

In de Veenkoloniën bestaat nog geen mogelijkheid waar mensen de laatste fase van hun leven kunnen doorbrengen met goede verzorging. Met de stichting Veen & Wolden wil de organisatie aan deze behoefte gaan voldoen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.