Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Thijs Pot vrijdag in liveshow The voice of Holland

STADSKANAAL – De 18-jarige Thijs Pot uit Stadskanaal staat vrijdagavond 13 januari in de eerste liveshow van The voice of Holland. Tijdens de spannende knock-outronde, waarbij team Guus van 7 talenten terug moest naar 3, wist Thijs uiteindelijk een plekje te veroveren bij de laatste 12 talenten.

Sinds zijn Blind Audition, waarbij Sanne Hans en Guus Meeuwis draaiden en Thijs uiteindelijk koos voor team Guus, staat zijn leven geheel in het teken van The voice of Holland. Zo mochten alle talenten van team Guus in het voorprogramma staan van zijn concert “Groots, met een zachte G” in het Ziggo Dome. Thijs mocht twee avonden voor een uitverkocht Ziggo Dome, 17.000 mensen, het nummer “When I was your man” van Bruno Mars zingen. Olympisch kampioene op de balk Sanne Wevers mocht tijdens dit concert haar balkoefening laten zien. Sanne was onder de indruk van Thijs’ talent en heeft hem vervolgens gevraagd om haar muzikaal te begeleiden tijdens haar olympische balkoefening, samen met zijn pianist Jasper Stuut, op het Univé Turngala in het Ziggo Dome.

De voorbereidingen voor de eerste liveshow zijn inmiddels begonnen en het optreden van Thijs is vrijdag 13 januari om 20.30 uur bij RTL4 te zien. Dit jaar geven zowel de coaches als het publiek de talenten een cijfer. De zes talenten met gemiddeld het hoogste cijfer zitten in de safe zone en zijn verzekerd van een plaats in de tweede liveshow. Op de overige talenten kan het publiek stemmen door middel van sms.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.