Direct naar de inhoud.

Thee en koffieschenkerij in Borgerswold

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – (door Peter Panneman) – Wethouder Henk Jan Schmaal verricht morgen om 14.00 uur de officiële opening van de nieuwe thee en koffieschenkerij in het voormalig Toeristisch Informatie Centrum (TIC) in Borgerswold.

Het afgelopen jaar stond het voormalig TIC-gebouw leeg. Om een nieuwe impuls te geven aan het gebouw in recreatiegebied Borgerswold, heeft de gemeente Veendam onlangs een overeenkomst gesloten met Sjaak Geerlings. Borgerswold is een belangrijk recreatiegebied voor de gemeente Veendam en de regio.

De thee en koffieschenkerij is meer dan een locatie om na een stevige wandeling te genieten van diversen soorten thee en koffie. Door zijn ligging naast de kinderboerderij is het ook een perfecte locatie voor kinderpartijtjes. Naast alle thee en koffie, zijn er het hele jaar door ook diverse landelijke woonaccessoires te koop.

(Peter Panneman)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-