Direct naar de inhoud.

Zaalvoetbaltoernooien ZVV Borger

  • door:
  • op:

BORGER – Sneeuw valt, het vriest hard, geen weer voor het veldvoetbal. Het is de tijd van het zaalvoetbal in de wintermaanden. Dit jaar geven teams op zaterdag 21 en 28 januari acte de présence in sporthal de Koel tijdens de jaarlijkse zaaltoernooien van de zaalvoetbalvereniging ZVV Borger.

Naast de grote officiële toernooien als Protos Weering en Kerstzaalvoetal Gieten heeft ook ZVV Borger haar jaarlijkse zaalvoetbaltoernooien. Al veertig jaar een sfeervol en plezierig toernooi, teams komen elkaar jaar graag weer spelen in sporthal de Koel. Vele vaste gezichten zijn dan ook te bewonderen tijdens de twee edities die steevast in januari gehouden worden.

Op beide zaterdagen gaat de bal om 18:00 uur rollen in sporthal de Koel. Op de eerste avond is onder andere het 2e elftal van Zvv Borger te bewonderen, de winnaar van vorig jaar. Een goede kans maken ze zeker, in de competitie ligt het elftal op kampioenskoers. Een week later is het de beurt aan het 1e elftal. Vorig jaar speelde het geen rol van betekenis. De Slingerij legde opnieuw beslag op de titel al maakte EEC het de Groningers nog erg lastig. Wie weet kunnen de blauw-witten dit jaar wel voor een stunt zorgen.

Het beloven twee boeiende en sportieve avonden te gaan worden. De jaarlijkse zaalvoetbaltoernooien zijn niet alleen een sportief hoogtepunt, maar ook nog eens reuze gezellig. Na afloop van de wedstrijden bespreekt iedereen de resultaten, de hoogtepunten en kelderklasse momentjes nog even na onder het genot van een hapje en een drankje. Dit gebeurt in de altijd gezellige derde helft, waar ook het Rad van Avontuur tevoorschijn komt.

Behalve wedstrijden kunnen er ook hele leuke prijsjes gewonnen worden. Deze zijn beschikbaar gesteld door de sponsoren van ZVV Borger. Dankzij deze sponsoren verlopen de toernooien elk jaar weer zeer succesvol. Voor een sportieve en gezellige avond kom je op zaterdag 21 en 28 januari dan ook naar sporthal De Koel!

(Ingezonden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-