Direct naar de inhoud.

Unieke samenwerking Welstad en streekomroep RTV1

  • door:
  • op:

RTV1 – (video) – Welzijnsorganisatie ‘Stichting Welstad’ is een samenwerking aangegaan met RTV1, streekomroep voor de Veenkoloniën. Het betreft het project: ‘Jouw wijk, jouw verhaal, jouw TV’. Jaap Boer coördinator Stadskanaal Noord namens Welstad/Tinten welzijnsgroep: “ We zijn op zoek naar enthousiaste vloggers en You Tubers die activiteiten in de wijk in beeld gaan brengen”.

Vloggen

De vlogs en filmpjes staan straks op JouwTV.nl en de betere vlogs/filmpjes worden later dit jaar ook op televisie (via Ziggo, SKV en KPN) uitgezonden door RTV1. Binnenkort volgt meer informatie over het aankomende (kabel)TV kanaal van RTV1.

Wijkinitiatief

Jaap Boer: “Op Wijktalent.nl promoten we aan de hand van vlogs/filmpjes – wijkgericht – vrijwillige inzet en wijkinitiatieven en brengen we bewoners zo met elkaar in verbinding. Om goede vlogs en filmpjes te krijgen organiseren we regelmatig instructietrainingen. Die worden gehouden in de studio van RTV1. De 1e trainingen zijn al gepland nl. op zaterdag 21 januari, 28 januari en 11 februari vanaf 10.00 uur tot ongeveer 14.00/15.00  uur. We gaan het project starten in Stadskanaal. Later gaan we het toegankelijk maken ons hele werkgebied in de Veenkoloniën.  Kijk ook op JouwTV.nl

Je kunt meedoen wanneer het jou past. Aanmelden via info@jouwtv.nl

 

Eén reactie op “Unieke samenwerking Welstad en streekomroep RTV1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.



-advertenties-