Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sfeer proeven tijdens de Open Dagen van Noorderpoort

Noorderpoort locatie Stadskanaal

STADSKANAAL – Tijdens de Open Dagen van Noorderpoort op 27 en 28 januari kunnen leerlingen uit het voortgezet onderwijs samen met hun ouders/verzorgers kennismaken met docenten en studenten van de scholen van Noorderpoort. Er wordt heel veel georganiseerd op al onze scholen en er zijn rondleidingen en voorlichtingen.

Voor ouders heeft Noorderpoort de informatie gebundeld in de ‘Ouderwijzer’ (een boekje met info specifiek gericht op ouders). Bij Noorderpoort willen we toekomstige studenten uiteraard zo goed mogelijk begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we door gerichte informatie over opleidingen en beroepen te geven en studenten en hun ouders uit te nodigen om sfeer te komen proeven. Een student moet zich ergens thuis voelen, dat is minstens zo belangrijk Het succes van de student staat voor ons voorop.

Aansluiting van de arbeidsmarkt op opleidingen
Tijdens de Open Dagen krijgen toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers niet alleen informatie over de opleiding zelf, maar ook over stages en de aansluiting van een opleiding op de arbeidsmarkt. Noorderpoort werkt hiervoor nauw samen met bedrijven in de regio.

Activiteiten op de scholen
Naast goede voorlichting is er natuurlijk op alle scholen ruimte voor sfeer! Bij Noorderpoort Kunst & Multimedia kunnen bezoekers genieten van allerlei voorstellingen. Bij Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toersime en Noorderpoort Business & Administratie word je door middel van allerlei leuke activiteiten door de school geleid onder het genot van een hapje en een drankje. Ook in de regio zijn onze locaties geopend. Bezoekers zijn van harte welkom in onze prachtige gebouwen in Delfzijl, Stadskanaal en tevens in Appingedam, Assen, Veendam en Winschoten.

“Winnen met Noorderpoort woordzoeker”
Natuurlijk is er ook ruimte voor leuke acties. Zo kunnen toekomstige studenten bijvoorbeeld door het oplossen van een puzzel, de zogenaamde Noorderpoort Woordzoeker, leuke prijzen winnen. Ze maken een foto/selfie en sturen deze naar de social media kanalen van Noorderpoort. Hier worden later ook de prijswinnaars bekendgemaakt.

Meer weten?
Kortom er is veel te zien, te doen en te vragen op de Open Dagen van Noorderpoort!
Let op: In de stad Groningen is de open dag op vrijdag en zaterdag, in alle andere plaatsen alleen op vrijdag.

Kijk voor informatie over locaties en tijden op noorderpoort.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.