Direct naar de inhoud.

Kunstenaar Lucas Swarts veilt tijdens expositie schilderij voor KIKA

  • door:
  • op:
Foto: swartsArt – schilderij voor veiling

OUDE PEKELA – Gemeente Pekela geeft de afgelopen jaren (amateur) kunstenaars uit de regio de kans om te exposeren in de centrale hal van het gemeentehuis.

Vanaf 23 januari tot 6 maart 2017 is er tijdens de openingsuren een expositie te zien van Lucas Swarts.

Op jonge leeftijd was hij al creatief bezig met tekenen en schilderen, wat zich in de loop der jaren verder heeft ontwikkeld. Hij schildert en beschildert doeken en voorwerpen in verschillende stijlen. Zijn werk is abstract, figuratief en surrealistisch. Voor zijn werken gebruikt hij vooral zijn fantasie en emoties en maakt gebruik van olieverf, acrylverf, oliekrijt en pastelkrijt.

Tijdens de expositie stelt kunstenaar Lucas Swarts een schilderij ter beschikking om te veilen. Dit ten behoeve van Stichting KIKA (kinderen kankervrij) Met deze veiling hoopt hij zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting. Hij vertelde onze verslaggever dat de keuze voor KIKA niet moeilijk is, zelf heeft hij in de zeer nabije familie iemand verloren aan kanker.

De veiling eindigt op 6 maart 2017. Wie wil bieden op het schilderij (zie bijgaande foto) en alvast een inkijk wil van de kunstenaar zijn andere werk, kan dit doen via  www.facebook.com/swartskunst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-