Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vijfde mens-erger-je niet toernooi

Open knoalster ‘Mens Erger Je Niet’ toernooi

STADSKANAAL – Op zaterdag 28 januari is het weer zo ver. Alweer de vijfde editie van het open Knoalster kampioenschap Mens-erger-je-niet toernooi zal worden uitgevochten in Buurtcentrum Maarsstee.

Wie gaat Grietje Spijker, de winnares van vorig jaar, van de troon stoten en gaat er vandoor met de wisselbokaal? Maar ook wie wint in elk geval een mooie prijs als een van de vier finalisten? Het toernooi begint om 13:00 uur en de deelname is gratis. Maximaal 64 deelnemers en inschrijving kan via info@maarsstee.nl of telefonisch via 06 2808 9332. Vol is vol. Wees er snel bij, want u wilt toch ook de eindstrijd halen op het grote verlichte finalebord?

De strijd zal gaan tussen jong en oud. De jongste winnaar van de afgelopen vijf jaar was acht jaar jong en de oudste winnaar was 76 jaar ouder. Het is niet alleen een strijd, maar juist ook een verbinding tussen drie of zelfs vier generaties. Maar ook de plek om andere buurtbewoners en bezoekers van Buurtcentrum Maarsstee te ontmoeten. Ook nemen elk jaar een aantal lokale politici deel, waardoor het deelnemersveld erg divers is.

“Het vreemde is dat bij elk toernooi, voor de aanvang alles en iedereen ontspannen is, maar zodra het spel eenmaal is begonnen hangt er een heftige, maar prettige spanning. Wat een potje Mens-erger-je-niet al met een mens kan doen”, aldus een woordvoerder van de organisatie

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.