Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe voorzitter participatieraad Stadskanaal

De nieuwe samenstelling  van de participatieraad Stadskanaal

STADSKANAAL – Sinds vier jaar is de Participatieraad Stadskanaal (PRS) actief. De PRS wordt in een vroeg stadium betrokken bij gemeentelijke nota’s en plannen en geeft, gevraagd maar ook ongevraagd, adviezen aan het college over beleidsstukken in het sociaal domein zoals Wmo, Jeugdzorg en de Participatiewet.

Afscheid

In de vergadering van 18 januari nam Ton Scheerhoorn afscheid als voorzitter van de PRS. Hij droeg het stokje na vier jaar met een warme handdruk over aan Siny Drent. De heer Scheerhoorn blijft nog wel lid van de PRS. Een aantal leden stelde zich niet opnieuw ter beschikking voor de volgende termijn van vier jaar. Via een sollicitatieprocedure heeft de PRS een aantal nieuwe leden verwelkomd, waardoor de PRS weer op volle sterkte is.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.