Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veenkoloniaal Symfonie Orkest zoekt nieuwe leden

Het VKSO orkest

WILDERVANK – Het VKSO concertkoor wil graag uitbreiden en is op zoek naar nieuwe leden.

Het VKSO concertkoor treedt sinds 2013 succesvol op onder auspiciën van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest (VKSO). Samen met het grote symfonische orkest heeft het VKSO concertkoor o.a. ‘Membra Jesu Nostri’ van D.Buxtehude, ‘Europese Folksongs’ van W.Dirriwachter en ‘Mis in C dur’ van F.Schubert uitgevoerd.

Open repetitie
Denkt u dat het meezingen in dit enthousiaste koor ook iets voor u zou kunnen zijn? Kom gerust vrijblijvend langs om kennis te maken, de sfeer te proeven èn als u het aandurft om mee te zingen op 12 februari tijdens onze open repetitie. Dit wordt gehouden in het Margaretha Hardenberg cultuurcentrum, Torenstraat 108 te Wildervank. Aanvang: 14:30 uur tot 17:30 uur.

De koorwerken die deze middag zullen worden gerepeteerd zijn de prachtige liederen: ‘Abendlied’ van J. Rheinberger, ‘Seal Lullaby’ van E. Whitacre en ‘Star Sonnet’ van D. Elder.

Meezingen
Mocht u belangstelling hebben en misschien al mee willen zingen/repeteren stuur dan een e-mail naar vkso.concertkoor@gmail.com t.a.v. Rika Bos zodat de te repeteren koorpartijen u per e-mail zullen worden toegestuurd en u zich thuis kunt voorbereiden. Meezingen is geheel vrijblijvend. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uitsluitend kennis te komen maken.

Auditie
Indien u zich na het bezoeken van deze repetitie besluit om aspirant lid te willen worden zal er na een korte periode een auditie volgen dat zeker niet iets om tegen op te zien maar vooral bedoeld zal zijn om te verkennen hoe de stem klinkt.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.