Direct naar de inhoud.

Voorrondes POPgroningen Talent Award

POPgroningen

NIEUWE PEKELA – Er zijn vanaf 3 februari tot en met 25 februari 2017 op elke vrijdag en zaterdag acht voorrondes voor de POPgroningen Talent Award, waaronder in sport- en ontmoetingscentrum De Spil aan de Beukenlaan 4 Nieuwe Pekela. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

POPgroningen zet zich in om de katalysator van de popcultuur in de provincie Groningen te zijn. Begonnen als een talentenjacht heeft dit evenement zich ontwikkeld tot een traject waarin ontwikkeling van de acts en coaching centraal staat. In Simplon worden er nog twee halve finales gehouden en de grote finale vindt plaats in Vera, waar op het einde een act overblijft die extra wordt gepusht door de Provinciale popkoepel.

Bevrijdingsfestival Groningen
De act speelt op Eurosonic, Grunnsonic, Bevrijdingsfestival Groningen, ReitdiepPOP, Pagefestival, Keetpop, Flinke Pink Festival en treedt op in de Melkweg te Amsterdam. Tevens krijgt de act een coachingstraject aangeboden onder leiding van een professional uit de popmuziek en ligt er een waardecheque van Westerhaven Muziek klaar.

De selectie van een aantal acts is tot stand gekomen door een samenwerking met Graspol, Kunstbende, Nootuitgang, Popsport, StuKaFest en Urban House Groningen (UHG).

De geselecteerde acts zijn:
ABCeasefire, Boyz in the Woods (UHG), Don’t Feed the Panda, ELIZA, FLCTS, Hackberry, J.R. Smith & The Meteorites, JerkBait (Graspol), Jooz, Jötnar, Judy Mara, Kill Your Darlings, Laws of Motion, Loewie, Loulou Elisabettie, Lowland Kid, Lucid, MAARIS, Maestro, Manzi, Marieke Hulsbos (Nootuitgang), McScallywag, öhmloud, Oost Wanted, Phoenatix, Pure Harvest, Revo, Roni, Sam Broer (Kunstbende), Seafire, SheepSkin Wolves, Shirtless, Silke (Popsport), Small Town Bandits (StuKaFest), The Desmonds, The Mudd, Tied Laces, Vera’s Charm en WANTON.

Meer informatie is te vinden op www.popgroningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-