Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ziggo internet storing trof delen Stadskanaal

Ziggo storing regio Stadskanaal

RTV1 / STADSKANAAL – Abonnees van Ziggo in Stadskanaal en omgeving hebben woensdagmorgen vanaf 06.00 uur zonder telefoon en internet gezeten. Oorzaak was kapotte apparatuur in een wijkkast in het centrum van Stadskanaal.

Door de storing was ook de lokale omroep (RTV1) niet te ontvangen in grote delen van Veendam en Borger omdat de aanvoerlijn eruit lag. Alleen de FM zender in Stadskanaal was in de lucht. Aan het begin van de middag heeft Ziggo de storing opgelost.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.