Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwjaarsbijeenkomst De Zonnebloem in De Binding

Foto: Herman Alink

OUDE PEKELA – Vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem afdeling Oude Pekela en omstreken organiseerde vanmiddag in De Binding te Oude Pekela een nieuwjaarsbijeenkomst voor haar leden.

In het begin van de bijeenkomst werd het nieuwe bestuur voorgesteld: Heika Kuiper, voorzitter, Bennie Holtkamp, secretaris en Ina Venema, hoofd bezoekwerk. Frans Kas of beter bekend als Franky Stardust was gevraagd om op te treden. Een ras entertainer uit Nijkerk die al meer dan 25 jaar in het vak zit en een geweldige stem heeft.

Door zijn vlotte babbel en aanstekelijke show, waarbij vooral de interactie met het publiek opviel zorgde dat de toehoorders vrolijk meedeinden, zongen en klapten. Voor velen was het een feest van herkenning van golden oldies soms in een nieuw jasje gestoken, maar voortdurend met volle energie gebracht al rennend door de zaal en op tafels en stoelen springend. Kortom hij zette als feestzanger de zaal volledig op stelten.

‘Alie’

In de pauze trad ‘Alie’ van de Wegenwacht op. De organisatie kan terugkijken op een geslaagde middag voor ruim 100 aanwezigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.