Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel bezoekers op open dag Noorderpoort Stadskanaal (video)

STADSKANAAL – Hoewel de bezoekersstroom traag op gang kwam, was het aantal belangstellenden voor de open dag van het Noorderpoort in Stadskanaal afgelopen vrijdag groter dan vorig jaar. Volgens Harm-Jan Riksen van de organisatie waren er zo’n 600 bezoekers. Dat zijn er 100 bezoekers meer dan in 2016.

Het Noorderpoort biedt een groot aantal opleidingen, zoals o.a. bouw, dienstverlening, zorg en welzijn. De opleiding techniek zorgt echter tijdens de open dagen altijd voor het meeste spektakel. Dat was ook dit jaar weer het geval. Toch heeft de deze opleiding het een aantal jaren moeilijk gehad. Volgens Riksen is dat langzamerhand weer aan het veranderen en neemt de belangstelling voor techniek weer toe.

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.