Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pretletters over ProDigi en Macula-degeneratie

RTV1 – Het Macula Café in Assen ging is van start gegaan. Met de initiatiefnemer Frans Strijk praten we in de RTV1 radiostudio over hoe je zoiets organiseert en waarvoor en voor wie een dergelijk café nuttig kan zijn. In de serie over de voorleesloep een interview met Edwin Prosman over de ProDigi van het Iris Huys. Verder praten wij met Arend van Wijngaarden, journalist van het Dagblad van het Noorden, over een bijzondere uitgave. Donderdag 26 januari was de bijlage Gezond & Co namelijk geheel gewijd aan Macula-degeneratie.

Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht. Uitzending woensdag 1 februari 21 uur RTV1.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.