Direct naar de inhoud.

Wie herkent de pinner met gestolen pas?

  • door:
  • op:

Wie herkent de pinner? (F: OpsporingVerzocht)
MUSSELKANAAL – Het opsporings-programma Opsporing Verzocht besteedde dinsdag 31 januari aandacht aan de pinner die pint met een gestolen pas. De pas werd buitgemaakt na een woningoverval in Musselkanaal.

Op 22 september 2016 werd een 76-jarige man uit Musselkanaal door twee mannen overvallen in zijn woning aan het Open Einde. Ze bedreigden hem en doorzochten de woning. Hierbij werd de pinpas buitgemaakt. Ze gingen er vandoor in de auto van het slachtoffer. De auto werd enige tijd later aangetroffen in Amsterdam. De auto is inmiddels weer in het bezit van de 76-jarige.

Opsporing Verzocht en tips
Via de website van Opsporingverzocht kunt u de beelden nog een keer bekijken.

Weet u wie de man is die pint met de gestolen pinpas? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-