Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vanmiddag inloopsollicitatie in hotel Parkzicht voor chauffeurs

Qeaql Studio Design Resource

VEENDAM – Op 10 oktober 2016 is transportbedrijf Simon Loos begonnen met de campagne 100 dagen,100 chauffeurs. Het bleek een bijna onmogelijke doel, maar niets is minder waar. Vanmiddag inloopsollicitatie in hotel Parkzicht voor de mensen uit het Noorden.

De succesvolle campagne heeft ondertussen al 182 chauffeurs opgeleverd. Er zijn nog meer chauffeurs nodig. Een nieuw concept is om chauffeurs uit de Noordelijke provincies te werven voor met name Midden Brabant, met aanbod tijdens hun dienst voor huisvesting te zorgen en een goede reiskostenvergoeding.

Loos zegt goed op de hoogte te zijn dat er veel vakbekwame chauffeurs in het Noorden van het land wonen maar geen baan hebben. Een kans op een nieuwe baan voor chauffeurs in het Noorden, maar dan wel in Midden Brabant. Tijdens de dienst verblijven de chauffeurs in die regio, maar Simon Loos zal zorgen voor huisvesting in die 4 a 5 dagen en de reiskosten zullen ook goed geregeld worden. Het concept van Simon Loos wordt betiteld als uniek in haar soort en denkt vernieuwend.

Wie weet direct met een baan naar huis.
Naast hun wekelijkse (zelfbedachte) inloopsollicitaties, waaronder in Veghel, Tilburg en Hendrik-Ido-Ambacht organiseert het bedrijf vanmiddag van 16.00 tot 20.00 uur een eenmalige inloopsollicitatie in Veendam, Hotel Parkzicht, Museumplein 3 voor de mensen uit het Noorden. Hier kunnen belangstellenden zo binnenlopen, kennismaken en solliciteren, en wie weet direct met een baan naar huis.

Uniek en laagdrempelig.
Volgens HR manager Erik Stam is het solliciteren op deze manier ongekend laagdrempelig en uniek. Binnenlopen, kennismaken met het bedrijf, meteen een sollicitatiegesprek voeren en in de meeste gevallen met een mooie baan naar buiten lopen, aldus Stam.

Vanavond in ons radioprogramma Actueel RTV1 zal rond half zeven gebeld worden met  Eric Stam over de tot dan toe behaalde resultaten in Veendam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.