Direct naar de inhoud.

Wijkinformatiemarkt in buurtcentrum Noordstee

  • door:
  • op:
Noordstee (F: RTV1)

STADSKANAAL – Als startochtend van een wekelijkse wijkinloop is er maandag 6 februari een informatiemarkt in buurtcentrum Noordstee in Stadskanaal Noord. Iedere bewoner is tussen 10.00 – 12.00 uur welkom om kennis te maken met diensten en activiteiten in de wijk.

Verhalen

Er is muziek, koffie en voor elke bewoner een heerlijke verassing gesponsord door de wijksuper Pomp. Ook na 6 februari is er wekelijks op maandagochtend een Noordstee wijkinloop. Medewerkers van organisaties luisteren naar uw verhalen, vragen en ideeën. Maar u kunt ook gewoon binnenlopen voor een kopje koffie. Aan de koffietafel is er elke week informatie over een actueel thema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-