Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligers vloggen en filmen in de wijk

JouwTV via YouTube en RTV1 digitaal

RTV1 – Welzijnsorganisatie Welstad in Stadskanaal en RTV1, streekomroep voor de Veenkoloniën werken sinds kort samen met het project JouwTV. JouwTV wil de betrokkenheid van bewoners vergroten door te laten zien wat er allemaal gebeurd in eigen wijk of dorp. Daarvoor worden enthousiaste vrijwilligers getraind in het maken van vlogs en korte filmpjes.

Lokale televisie

Na controle worden de vlogs en filmpjes op JouwTV geplaatst en kunnen ze voor allerlei sociale media doeleinden worden ingezet. O.a. voor het project Wijktalent van Welstad maar ook voor de TV uitzendingen van RTV1 via de digitale kabel in o.a. Stadskanaal (binnenkort), Veendam (Kanaal 25 / SKV = test), Borger-Odoorn (binnenkort) en Pekela (binnenkort).

Aanmelden

Welstad en RTV 1 zijn op zoek naar aankomende wijkvloggers en filmers. Vanaf zaterdag 11 februari (11.00 -16.00 uur) vinden er regelmatig instructietrainingen plaats in de studio van RTV1. Ook organisaties die filmpjes of vlogs willen leren maken van hun eigen activiteiten zijn welkom. Heb je belangstelling of vragen, dan kun je mailen naar info@jouwtv.nl. – Promofilmpje op www.jouwtv.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.