Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wegens succes nogmaals inloopsollicitatie in hotel Parkzicht

Qeaql Studio Design Resource

VEENDAM – Eerste inloopsollicitatie- Simon Loos succesvol verlopen. Volgende week woensdag 8 februari nogmaals een kans voor Veendammers en omstreken om kennis te maken en (als je wilt) meteen te solliciteren. Dit onder het genot van een kopje koffie.

Tijdens de inloopsollicitatie- op woensdag 1 februari jongstleden, welke georganiseerd werd door Transportbedrijf Simon Loos, kwamen maar liefst zestien enthousiaste mensen kennis maken. Zes kandidaten waren geschikt om te starten met het vervolgtraject.

Om nog meer trailer-chauffeurs de kans te bieden komt er nu dus een vervolg. Dit zal zijn op woensdag 8 februari, in hotel Parkzicht vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur.

Iedere trailer-chauffeur die geïnteresseerd is om te komen werken bij Simon Loos in Midden-Brabant, is dan weer van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken. Gewoon binnenlopen, kennismaken en (als je wilt) direct solliciteren. Huisvesting en een goede reiskostenregeling wordt verzorgd door de firma.

Overigens mag je ook gewoon even bellen: telefoon 0299-502010 of mailen naar hr@simonloos.nl voor meer informatie of een directe sollicitatie.

Op de website van Simon Loos staan een paar  interviews van werknemers die hun ervaringen vertellen hoe het is om bij dit bedrijf te werken.

Zie ook ons vorig artikel over dit onderwerp.
https://rtveen.nl/2017/02/01/vanmiddag-inloopsollicitatie-in-hotel-parkzicht-voor-chauffeurs/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.