Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Onstwedder Boys zoekt meiden voor dames seniorenteam

(F: facebook Onstwedder Boys)

ONSTWEDDE – Onstwedder Boys zoekt meiden die het leuk zouden vinden om te gaan voetballen in een dames seniorenelftal. “Bij een moderne en complete voetbalvereniging hoort een vrouwen-elf. En zo’n club wil Onstwedder Boys zijn”, zegt voorzitter Luuk Bruggers.

Bij Onstwedder Boys is alles op het gebied van vrouwenvoetbal goed geregeld . Er is in de persoon van Bert Suk een enthousiaste trainer en Folkers Rijopleidingen is sponsor. Onstwedder Boys heeft bovendien een goede naam in damesvoetbal. Zo zijn er vele meiden actief bij de junioren en speelden er enkele seizoenen geleden al eens twee dameselftallen.

Vanwege omstandigheden als werk en studie vertrokken er de afgelopen jaren veel dames, waardoor het damesvoetbal slonk tot een team dat uitkomt in de 7×7 competitie. “Wij zijn enthousiast voor damesvoetbal en zetten ons in om weer te komen tot een compleet vrouwenelftal”, zegt Bruggers. “Vrouwenvoetbal is de laatste jaren erg in opmars. Vrouwenvoetbal maakt de voetbalsport interessanter en verhoogt de sfeer binnen de club.”

Ben jij vrouw, 15 jaar of ouder, enthousiast voor voetbal en lijkt het je leuk om bij een prachtige, toegankelijke en uitstekend georganiseerde vereniging te gaan voetballen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met secretaris Anita Beikes van Onstwedder Boys via e-mail secretariaat.oboys@hotmail.com

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.