Direct naar de inhoud.

Oude Pekela centraal samen inrichten; Veur en deur Pekela

  • door:
  • op:
Foto: Gemeente Pekela

OUDE PEKELA – Het gebied Oude Pekela wordt opnieuw ingericht. Iedereen krijgt dit jaar de gelegenheid om actief mee te denken, te praten en te doen. Samen worden er stappen gezet die nodig zijn om het ontwikkelingsplan te realiseren en ervoor te zorgen dat het centrum voor iedereen een aantrekkelijke plek wordt. Eerste grote bijeenkomst is maandag 13 februari 2017. 

Wethouder Hennie Hemmes: “Het wordt een plek waar we elkaar ontmoeten en ons thuis voelen. Iedereen is welkom om mee te praten en ideeën aan te leveren”.

Vier interactieve bijeenkomsten
Wethouder Hennie Hemmes: “We willen het plan graag ontwikkelen vanuit de ideeën en suggesties van inwoners, ondernemers, verenigingen en andere belangstellenden en belanghebbenden. Daarom is iedereen van harte uitgenodigd voor de grote bijeenkomsten die we dit jaar gaan organiseren. De eerste is op maandag 13 februari a.s.

Veur en deur Pekela!
In vier stappen wil de gemeente samen werken naar het resultaat. Oude Pekela Centraal ontwikkeld voor en door Pekelders, ofwel veur & deur Pekela! Er worden vier grote bijeenkomsten georganiseerd waarin betrokkenen met elkaar aan het werk gaan, ideeën aandragen en bespreken, voor- en nadelen tegen het licht houden en voorkeuren aangeven. De bijeenkomsten hebben een informatief en interactief karakter. Er worden bijeenkomsten georganiseerd in februari, april, juni en oktober.

Eerste bijeenkomst op maandag 13 februari 2017, 19.30 uur in MFC De Binding
Wilt u meepraten over de invulling van het gebied Oude Pekela Centraal? Dan bent u van harte welkom! Wethouder Jaap van Mannekes: “Op maandag 13 februari 2017 wordt gesproken over de huidige situatie in Oude Pekela met zijn positieve en negatieve punten, de ontwikkelingen van de laatste tijd, de ‘eigenheid’ van het dorp en enkele richtingen voor de toekomst. En loopt u al met ideeën rond, dan kunt u deze ook zeker kwijt op deze maandagavond! Wij hopen u op deze avond te mogen begroeten!”

Ideeën kwijt?
U kunt naast de bijeenkomsten uw ideeën ook online kwijt. Houd hiervoor de social media van de gemeente Pekela in de gaten (Twitter, Facebook, Instagram en Whatsapp).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-