Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tropiqua start met EasySwim zwemles en PeuterSurvival

Peuter,kleuterzwemmen Tropiqua Veendam

VEENDAM – Zwembad Tropiqua werkt sinds twee weken met het zwemlesprogramma EasySwim. Er is gestart met zes groepen van tien kinderen op vrijdag en op zondag. De eerste reacties van ouders en kinderen zijn positief. Alle beschikbare plaatsen waren snel vol.

Binnenkort wordt er daarom gestart met nieuwe groepen. Naast de EasySwim zwemlessen is Tropiqua ook gestart met Peuter Survival; “Wij willen dat kinderen de allerleukste zwemlessen krijgen. Zwemles waar ze telkens met plezier naar toe gaan. Betrokkenheid en plezier zijn de kernwaarden om effectief te kunnen leren zwemmen. Ieder kind is uniek en leert op zijn eigen manier. De succesvolle EasySwim methodiek is zeer geschikt voor jonge kinderen. De methode is anders, maar het resultaat is hetzelfde, namelijk een A, B en C diploma. De voordelen van de EasySwim zwemles zijn:

zwemlessen starten vanaf 4 jaar
Een kind kan twee keer per week een EasySwim zwemles volgen. Kinderen ervaren de oefeningen als spelen. Via een leerlingvolgsysteem zijn de vorderingen online te volgen.Er zijn totaalpakketten beschikbaar voor het A, B en C diploma. De kinderen kunnen zeven dagen per week gratis recreatief zwemmen in Tropiqua. EasySwim zwemles wordt ook in het weekend gegeven.

Peuter Survival
Peuter Survival is een programma gericht op peuters van 3 en 4 jaar. De peuters leren tijdens de lessen zichzelf te redden in het water. Er zijn drie groepjes van zes kinderen gestart op woensdag, vrijdag en zondag. Dit aanbod wordt nog verder uitgebreid.
Kijk voor meer informatie over PeuterSurvival, EasySwim zwemles en aanmelden op http://www.tropiqua.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.