Direct naar de inhoud.

Ubbo Emmius gastheer Floorballtoernooi ‘de Noorder’

Deelnemende teams: Winkler Prins Veendam, AOC Terra Assen, Ubbo Emmius Winschoten, HCSO, Ubbo Emmius Engelandlaan, Welstad Stadskanaal, Maartenscollege, Ubbo Emmius Sportparklaan

STADSKANAAL / VEENDAM – Tijdens het jaarlijks  Floorballtoernooi van KVLO afdeling ‘de Noorder’ (vakvereniging voor docenten bewegingsonderwijs uit Groningen) mocht de kampioen van vorig jaar, Ubbo Emmius Stadskanaal, dit jaar het toernooi organiseren. Voor dit toernooi is de samenwerking aangegaan met het Pagecentrum en de Floorball Academy Nederland. Dit bood ons de gelegenheid om het groots aan te pakken en te gaan spelen met de Zwitsers variant (4×4, groter veld, grotere doeltjes en keeper) en om andere partijen uit de regio ook uit te nodigen.

Zo waren Hockey Club Stadskanaal en Omstreken (HCSO) en de buurtsportcoaches van de gemeente Stadskanaal (Welstad) ook van de partij. Vooraf hebben we genoten van een demonstratie van de “Floorball Academy” met medewerking van ‘U.C. Face Off’ onder leiding van Jorg Andree. Tijdens het toernooi heeft Bert Meinema als gedreven sportfotograaf (tevens vakdocent Maartenscollege en bestuurslid van ‘de Noorder’) onderstaande foto gemaakt. De organisatie in de personen Stijn Braspenning en Klaas Haveman kunnen terugkijken op een geslaagd evenement waarbij AOC Terra Assen heeft gewonnen en daarom volgend jaar ‘gastheer’ mag zijn.

[ingezonden]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-