Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel belangstelling JouwTV vlogcursus

Veel belangstelling cursus vloggen in de omroepstudio.  (Foto: B J Brinkman /RTV1 )

RTV1 – Een eerste groep deelnemers heeft zaterdag een training gehad in ‘vloggen’. Dit gebeurde in de omroepstudio van RTV1. Het is de bedoeling dat er de komende zaterdagen doorlopend trainingen worden gegeven voor maximaal 16 mensen per keer. Inwoners van de gemeenten Stadskanaal, Veendam, Borger-Odoorn en Pekela gaan filmpjes maken over hun buurt voor het JouwTV project. Het is een idee van Stichting Welstad die hiervoor samenwerkt met RTV1, de streekomroep voor de Veenkoloniën & Purisa Mediavormgeving.

Televisie

Welzijnsorganisatie Stichting Welstad wil met de korte filmjes wat meer aandacht besteden aan activiteiten in de wijk zegt buurtwerker Jaap Boer. “RTV1 begint in maart met een eigen TV kanaal. De omroep zag dan ook meerwaarde in de samenwerking en wil de filmpjes uitzenden via haar kabelfrequenties”, aldus Boer.  “De mooiste vlogs zullen inderdaad uitgezonden worden via televisie”, zegt cursusleider Arjan Plat van RTV1. “De overige zullen na een selectieprocedure te zien zijn via www.jouwtv.nl.”

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Veel belangstelling JouwTV vlogcursus

  1. hallo ik vond het geweldig en we hebben het heel leuk gehad met elkaar gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.