Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Al twee-derde van kaarten MPF Borger verkocht

Volle MPF tent in Borger

BORGER – Al twee-derde van de kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 18 maart plaatsvindt in Borger is verkocht.

“Daarmee lopen we qua aantallen ruim voor op die van de afgelopen jaren”, vertelt MPF-organisator Eddie Mensink. “De early-bird actie heeft heel goed gewerkt. En dat geldt ook voor de komende Mega Piraten Festijnen in Nijmegen en Lemelerveld. Wat Borger betreft hebben we nog een maand te gaan en het lijkt er verdacht veel op dat we een uitverkochte tent tegemoet kunnen zien.”

Borger vormt al jaren een vaste halte van de reizende festivalkaravaan en krijgt dit jaar opnieuw de eer om het MPF-seizoen af te trappen. Vele toppers uit de Nederlandstalige muziekwereld zijn weer van de partij. Van Jannes tot Bökkers, van Ronnie Ruysdael tot de Esperando’s, van Lee Towers tot Marianne Weber. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

“Ons tweede jaar werd Borger een halte en vanaf dat moment maakt Borger onafgebroken deel uit van onze route”, vertelt Eddie. “Het is eigenlijk gewoon een zekerheidje. Het is er altijd lekker druk en de sfeer is goed. Dat komt ook omdat we in Borger in het epicentrum van het piratengebeuren zitten. Dat merk je. Vandaar dat we bijvoorbeeld dit jaar ook de Esperando’s hebben. Daar ben ik trots op. Dat is muziek voor de echte piraten. En ik vind het mooi dat Bökkers komt. Jarenlang hebben we Mooi Wark gehad voor de boerenrockers, we zijn heel benieuwd hoe Bökkers bij het publiek valt. We horen in elk geval erg goede reacties.”

Programma
Jannes, Frans Duijts, Lee Towers, Bökkers, Marianne Weber, Gebroeders Ko, Ancora, René Schuurmans, Koos Alberts, Jan Keizer & Anny Schilder, John de Bever, Vinzzent, Ronnie Ruysdael, Lesley Williams, Otto Lagerfett, de Esperando’s, Gino Graus, Harten 10, Stef Ekkel, Henk Dissel, Stad en Land, Erik van Klinken, René Karst, Jacques Herb, Nathalie en Belinda Kinnaer.

Voorverkoop
Kaarten (vanaf 22,50 euro, exclusief reserveringskosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Bruna in Borger, CD Hal in Ruinen, Snackbar Succes in Gieten, Total de Punt in De Punt, Hekman Muziek in Winschoten, Snackbar John in Gasselte, Total Drentse Poort in Nieuw Buinen, Avia Xpress in Elp en bij alle vestigingen van Primera. Daarnaast kunt u ook kaarten reserveren via www.megapiratenfestijn.nl.

Het terrein aan de Buinerstraat is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint rond 19.45 uur.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.