Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | Borger-Odoorn: 106.0FM |TV kanaal 41 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest
Deel dit bericht

Fatale val in tankwagen met meel

2E EXLOËRMOND / R’DAM – Bij meelfabriek Meneba in Rotterdam is dinsdag een 46-jarige man uit Tweede Exloërmond om het leven gekomen nadat hij in een tankwagen met meel was gevallen. Er kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen dat er iemand in de tankwagen met meel was gevallen, meldt regionale omroep RTV Rijnmond.

Onderzoek

Het ongeval gebeurde op het terrein van de fabriek aan de Brielselaan in de Tarwewijk. Brandweerlieden wisten het slachtoffer na bijna een uur uit de tankwagen te hijsen. Hulpverleners probeerden hem nog te reanimeren, maar dat bleef zonder resultaat. Hij overleed ter plaatse. Hoe de man uit 2e Exloërmond in de tankwagen kon vallen wordt onderzocht.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest
Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*